Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en elverişli fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve konuaretler kullanılır.

Gücvenliğiniz bâtınin yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler yıprak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

çoğunlukla yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

çoğunlukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, birebir fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

En uygun fiyatı bulmanız dâhilin farklı seçenekleri kontralaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en muvafık yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın merdivenine malik bulunmak oylumlu bir avantajdır. Nasıl bu Yangın Kapısı Fiyatları avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Fakat kuşkusuz bir yangın merdivenine malik tamamlanmak derunin binanızın yeni olması ya da fazlaca yüksek olması gerekmemektedir.

Temel kattaki dükkân ve benzeri yerlerde eş sayısı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına sessiz çıkış yeterli ikrar edilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kaçış merdivenlerinin engel, yangın kapısı tavan ve kaideında hiçbir taçıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Yangın merdiveni konusunda uzmanlaşmış firmalar, mevzu ile ilgili uzmanlıkları doğrultusunda sorunsuz montaj hizmeti verebilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya Yangın Çıkış Kapısı dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page