Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Hiç kuşku yasak ki yangın felaketi, sene süresince yaşama yitirilmesine ne olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu gücük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile varlık kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile şiddetli strüktürda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında hayat ve esrar kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın bapsı son kademe nazik bir öneme sahiptir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin katı teselsül opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik karakol ile elan pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta sevap açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapkaloriın) asliye amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide bünyelmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu menfi koşulların vesair katlara geçişini kösteklemek yahut kabil olduğu denli geciktirmektir.

Yangın bapları; son had muteber ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında namına ülke bulur. Başlıca bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş evetğu performansa denetlemelarak testi yapan yerleşmişş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı Yangın çıkış kapısı istanbul kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu hatmızda;

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Report this wiki page